Beställ rätt fototapet för de olika rummen i din bostad

Att välja rätt tapet för ett rum kan vara en spännande och samtidigt utmanande uppgift att åta sig. Detta är nämligen ett beslut som blir än mer komplext när du ska beställa rätt fototapet till flera olika rum. Alla de olika rummen har vanligtvis sin egna unika funktion, storlek och ljussättning. I denna artikel belyser vi hur du kan göra det rätta valet och se till att utfallet blir det bästa möjliga!

Beställ fototapet till de olika rummen på detta sätt

Beställ fototapet till de olika rummen i din bostad genom att välja rätt tapet för respektive rum. Till exempel bör du tänka så här när det kommer till olika rum:

 

  • Vardagsrummet: Vardagsrummet är en plats där du kopplar av och njuter av bra underhållning. Därför bör den tapet som du väljer ut för detta rum vara välkomnande och skapa en behaglig atmosfär i rummet. Överväg därför att titta på motiv såsom panoramalandskap, abstrakt konst eller lättsamma mönster. Dessa kan ge upphov till samtal och diskussioner utan att vara alltför överväldigande
  • Sovrummet: Ditt sovrum bör vara en plats som präglas av rofylldhet och lugn. Välj därför motiv såsom rofyllda och lugna stränder, grönskande skogar eller stjärnprydda himlar. Mjuka färger och subtila mönster kan också bidra till att skapa en trevlig atmosfär för vila och sömn.
  • Köket: I köket spenderar du sannolikt en hel del tid åt att laga mat och vara social. Här kan glada och färggranna tapeter bidra till att blåsa liv i rummet och skapa en uppiggande energi. Överväg att välja tapeter med motiv som är inspirerade av mat och livsmedel. Alternativt kan du välja enklare mönster som inte är för överväldigande.
  • Badrummet: Badrum kan må bra av att prydas med en snygg tapet som känns fräsch och lugnande. Tänk i termer av havslandskap, abstrakta mönster som är inspirerade av vatten eller till och med gröna, grönskande skogar. Se till så att vattnet klarar av den fuktiga miljö som ju ett våtrum i slutändan är.
  • Hemmakontoret: På hemmakontoret vill du ha en tapet som uppmuntrar till fokus och produktivitet. Geografiska mönster, stadslandskap och liknande kan sätta den rätta tonen i rummet.