Hur väljer jag rätt Tv paket eller streamingtjänst?

Hur väljer jag rätt streamingtjänst?

Det finns ett stort utbud film och serier både via tv paket och streamingtjänster. För många hushåll är det en rad olika tjänster som köps varje månad. Här tittar vi på TV paket och streamingtjänster. Netflix, HBO, C More, Viaplay, Disney + och Dplay – hur vet man vilken streamingtjänst som är bäst? Utan tester och recensioner är det förstås svårt, men det finns bra hänvisning för att kunna ta reda på vilken streamingtjänst som passar dina behov bäst. Där finns bland annat jämförelser av streamingtjänster där de har bland annat jämfört:

  • Netflix
  • Disney +
  • C More
  • Viaplay
  • HBO
  • Prime Video

Och många fler. Hinner du inte gå igenom hela recensionen kan du läsa vidare här, vi sammanfattar resultaten. Den bästa tjänsten för nya Hollywood-filmer, serier och klassiska titlar, är Netflix. De har definitivt förtjänat sin plats som nummer ett. Men för dig som kanske letar efter en streamingtjänst för barn, eller för dig som vill kunna följa La Liga, är Netflix verkligen bäst då?

Nja, det är det vi ska gå igenom nu.

Dessa streamingtjänster är bäst för barn, sport och filmer

Netflix är alltså en av de bästa tjänsterna för att kolla på kvalitativa och kända serier och filmer. Dessutom är de vida omtyckta för sina egna produktioner, som bland annat Stranger Things och Narcos. Men för dig som vill hitta en bredare streamingtjänst som passar hela familjen finns andra alternativ.

Disney + är såklart ett utmärkt val för dig som har små barn. Tjänsten lanserades nyligen i Sverige och har redan hunnit göra stor succé. Hos Disney + kan du bland annat se samtliga Disneyfilmer men även stora titlar från Marvel, Pixar, National Geographic och Star Wars. Det finns ett enormt barnutbud men även familjefilmer som är lika intressanta och passande för vuxna som för barn.

För sportentusiasten anses Viaplay vara den bästa tjänsten. De erbjuder ett stort sport- och familjeutbud. Du kan även se mängder av dramafilmer och även ett stort urval av svenskt innehåll. Vill du se renodlad sport? I så fall finns det ingen som konkurrerar med C More All Sport, ett mycket dyrt abonnemang men som erbjuder allt du kan tänkas behöva (La Liga, Serie A, MLS, SHL och hockeyallsvenskan för att nämna några). Vill du se allsvenskan är det dock Viaplay som gäller, de har köpt upp rättigheterna fram till 2028.