KIRRATOCHKLART.SE

Har du någonsin fått en dörrknackning av grannens son som vill sälja jultidningar? Eller kanske av barnbarnet som vill sälja chokladbollar? Då vet du säkert att de försöker spara ihop pengar, ofta till ett särskilt ändamål. Kanske ska klassen på en klassresa eller så ska hockeylaget åka på en träningsresa utomlands. Men hur fungerar denna forsaljning egentligen? Och vem ligger bakom alla dessa produkter? Vi på Kirratochklart.se är en utav dessa företag som specialiserar oss på denna typ av aterforsaljning.

Varför vi gör det vi gör

Varför ägnar vi oss egentligen att denna typ av försäljning? Egentligen hade vi kunnat sälja våra produkter på egen hand och behållit vinsten själva. Vi gör det vi gör för att kunna möjliggöra eran dröm. Att kunna engagera exempelvis ungdomar att tjäna pengar och arbeta för ett gemensamt mål är väldigt viktigt för oss. Det är en lärorik process med ett fantastiskt resultat. Vi vill vara mer an ett företag som bara vill tjäna pengar; vi kan erbjuda en unik upplevelse som du delar med andra.

Var service och kvalitet

Det vi kan erbjuda på Kirratochklart.se är inte bara fri frakt och retur av produkter. Vi ser dessutom till att ha en bra kvalite på produkterna för att få nöjda kunder. Du som säljer ska kunna garantera en bra produkt och vi lägger stor vikt vid detta. Därför har våra produkter blivit certifierade med de högsta europeiska kvalitetskriterierna. Det betyder att våra produkter tar hänsyn till både miljö och hälsa.

Garanti

Genom att ni får behålla 50 % av vinsten kan vi garantera att ni tjänar mest hos oss jämfört med alla andra företag på marknaden. I och med att vi uppfyller de högsta kriterierna kan vi också garantera att miljön inte kommer till skada vid tillverkning eller användning av våra produkter. Vi stöttar dessutom BRIS för att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle. Vid köp av våra produkter kan vi inte bara garantera hållbara och kvalitetssäkrade produkter utan även fri frakt och retur. Dessutom ser vi till att leverera produkterna inom tre till fem arbetsdagar. Om du har några frågor har vi en kundservice av högsta klass som finns till för att hjälpa er med frågor och funderingar. Så här kan ni tjäna pengar till laget.