Nyheter 2020 från Joya skor

Under hösten och vintern 2020 lanserades ett stort antal nya Joya skor. Här presenteras några av dessa modeller – från damutbudet.

 • Joya Tina II Black
  En sko från serien ”Emotion” som bjuder på en ”enkel komfort” inför trevliga promenader. En ”walkingsko” som sätter komfort allra högst. Delarna ovanpå skon är tillverkad av skinn/nubuck och har en blandning av läder och textil inuti för att skapa en andningsfunktion. PA-skum i sulan och EVA-förstärkning i hälen.

 • Joya Vienna Dark Grey
  Även dessa är inom serien ”Emotion”. En luftig och lätt sandal med hög komfort. Sandalen är tillverkad i mjukt läder samt elastisk textil som har andningsfunktion. Därmed skapas både komfort och en sandal som inte upplevs för varm. På ovansidan finns kardborreband som håller den på plats.

 • Joya Tiffany STX White/Grey
  När vintern började att komma i Sverige valde företaget att även lansera en ny vintersko. Varm, stabil och robust. En känga som passar utmärkt att användas de snöiga och moddiga dagarna då vädret ställer extra höga krav på kläder och skor.

  På ovansidan är dessa tillverkade av mikrofiber som andas. Detta så att inte foten blir för varm och svettas. Innersulan är antibakteriell och tvättbar. Sulan är, som hos många andra Joya skor, tillverkad av Ortholite skummet som kännetecknar märket.

 • Joya Komodo Black
  Komodo Black är en stabil, komfortabel och hållbar sandal. Lite mer robust än Vienna som presenteras ovan. Ovandelen på skorna är tillverkad av textil och skinn. Inuti finns ett material som ”andas” och därmed transporterar bort eventuell svett.

  Skon har kardborreknäppning och en mittsula av antibakteriellt material. Yttersulan är tillverkad av Halkfri PU. Dessa skor finns i storleken 35 – 43 vilket klassas som damstorlekar. Liknande modeller är Amalfi II Black Snake, Jewel Black och ID Cairo II Black.

Gäller alltid för Joya skor…

 • Mjuka Joya sulan
  Det som framförallt kännetecknar Joya skor är dess mjukhet och dämpning. Skon är tillverkad för att möta behovet av en mjuk sko som är lindrig för ryggen och lederna.

 • Hög kvalité
  Med skinn/nubuck och olika textilier skapas den blandning som ger joya skorna en hög kvalité.

 • Komfort
  Det är inte med ”flashigt” utseende som skorna marknadsförs – utan extrem komfort. Skor för de som vill ”skämma bort” fötterna lite mer i vardagen.