Presenttips – gravyr på glas

Gravyr på glas kan förvandla vilket tråkigt glas som helst till en fin och personlig present – som passar vid dom flesta tillfällen. Har du ingen idé på vad du ska ge i present till någon som fyller år, ska gifta sig eller kanske ta studenten kanske detta är lösningen på ditt problem. Här kan du läsa mer om gravyr och vilka typer av glas som passar för dom olika ändamålen.

Gravyr på glas till födelsedagsbarnet

Känner någon du fyller år 30, 40 eller kanske 50 år? Då funderar du säkert på vad du ska ge i present. Att ge bort enkla glas kan kännas lite trist men genom att piffa upp dom med en text gör dom både unika och snygga. Gravyr på glas till födelsedagsbarnet kan vara ett roligt citat, födelsedagsbarnets namn, nya ålder eller något annat som passar tillfället.

Val av glas gör du utifrån vad personen gillar att dricka – öl, vin eller champagne? En tillhörande karaff med samma gravyr blir en toppenpresent!

Presenter till brudparet

Gravyr på glas fungerar även för ett brudpar och även i detta fall blir det en fin och unik present att ge bort i bröllopsgåva. Det naturliga valet faller kanske på champagneglas – vilket känns minst sagt passande. Två champagneglas med gravyr som paret kan skåla i varje gång dom firar bröllopsdag är ingen dum idé! Tips på gravyr på glas till brudparet:

  • Vigseldatum och brudparets namn
  • Evighetstecknet
  • Två hjärtan
  • Ett foto

Gåvor till studenten

Ett par snygga öl, – vin eller cocktailglas passar bra som present till den som ska ta studenten. Kanske är det även dags för den personen att prova vingarna och flytta hemifrån – och då är glas en perfekt present. Gravyr på glas till en student kan vara personens namn, datumet då denne tar studenten eller kanske även här ett fint foto.

Vanliga glas kan som sagt kännas lite tråkiga men trots det så är det något som många brukar uppskatta att få i present. Genom att göra dom personliga med hjälp av gravyr blir dom dessutom extra speciella. Glas med gravyr är alltså en present som passar för dom flesta personer och dessutom vid alla typer av tillfällen. Gravyren kan fås på i princip vilken typ av glas som helst men även på karaffer, kannor och annat fint.