Hur ska man klä sig till nyårsfirandet?

 

Middag med nära och kära eller storslaget cocktailparty? Oavsett hur du firar in det nya året så är det alltid trevligt att klä upp sig lite extra.

Våga vara färgglad, annorlunda och få folk att le när de ser ditt klädval. Roliga accessoarer, ett hårsmycke och höga klackar är ett bra tips!

Glittrande paljetter och blank metallic är de självklara festhöjarna som återkommer varje år och som alltid är ”rätt”. När det gäller färger, så fungerar det mesta när det kommer till vinterns festklänningar. Såväl starka och klara färger som juvelfärger och pudriga nyanser finns att välja bland.

Vill du satsa på ett säkert kort, välj den klassiska lilla svarta och höj glamourfaktorn med festliga accessoarer i metallic eller med ett par iögonfallande strumpbyxor.

Om du vill vara unik, satsa på retro eller vintage

Den största anledningen att bära vintage är att du blirtroligen helt unik och slipper riskera att dyka upp i en likadan klänning som någon annan.

För män så finns det flera alternativ med för nyår.

Smokingen är det plagg som många förknippar med nyårsfirandet. Att komma i en komplett smoking till nyårsfesten skulle för många framstå som total overkill. Som tur är fungerar smokingkavajen utmärkt att använda separat till exempelvis ett par jeans. Nyår ger möjligheten att lägga lite extra krut på accessoarerna, satsa på en välknuten fluga, manschettknappar och en bröstnäsduk. Du kan även satsa på en snygg halsduk. Välj ett par snygga skor, som är välputsade!