Så ofta bör du använda dina plagg från Katsumi

Sexiga underkläder kan hjälpa dig att få en lite starkare självkänsla. Dessa plagg kan du med fördel klä dig i när du vill hetta till det lite och bryta dina gamla, invanda mönster. Med detta sagt kan du även bära dem som dina helt vanliga, vardagliga underkläder – det är inget fel i att göra detta! Så hur ofta bör du egentligen använda de plagg som du köper från https://www.katsumi.se/?

Så kan du bli mer bekväm med att bära dina sexiga plagg

Som vi redan har varit inne på kan du känna dig lite sexigare och mer intim med hjälp av sexigea underkläder. Men många kvinnor tycker det är skrämmande att bära dessa plagg bland andra människor. Detta även om kvinnorna ifråga lever tillsammans med en stadigvarande partner. Du behöver nämligen ge dig ut utanför din bekvämlighetszon för att kunna bära dessa plagg och vara bekväm med det. Detta är någonting som långt ifrån alla känner sig bekväma med att utsätta sig för.

Därför kan du gärna börja med att bära de sexiga underkläder som du har köpt från Katsumi på en dag när du är ensam. Bär dem till exempel under en dag och kväll då du är själv hemma och vet att du inte ska umgås med någon. På så vis kan du bli lite mer bekväm med hela tanken på att bära underkläder som är lite sexigare.

Hur ofta bör jag bära mina sexiga underkläder från Katsumi?

Faktum är att många kvinnor väljer att bära sina sexiga underkläder på daglig basis. Detta kan du naturligtvis även göra med de övriga plagg som du klickar hem från Katsumi.

För att få in plaggen i din vardag kan du följa dessa tips:

  • Använd en body eller liknande under en vanlig klänning eller ett par jeans. På så vis behöver du inte vara rädd för att visa alltför mycket hud.
  • Bär en korsett under en lite tunnare klänning för att framhäva dina kurvor.
  • Välkomna helgen genom att bära underkläder i spets under en kofta eller kavaj. Komplettera looken med ett par snygga jeans och gå omkring i din outfit hemma eller ta en tur till matvarubutiken.